Orijen

Kutya

Macska

Konyháink

Díjaink

Webáruház

Fórum


SAJÁT TERMÉKEINK. SAJÁT KONYHÁINK.

AZ EGYIK LEGFONTOSABB DÖNTÉSED AZ, HOGY MILYEN TÁPLÁLÉKOT VÁLASZTASZ A KUTYÁDNAK VAGY A MACSKÁDNAK. BÜSZKÉK VAGYUNK A TERMÉKEINK HÍRNEVÉRE, ÉS ELKÖTELEZETTEK VAGYUNK A LEGJOBB MINŐSÉG, A TÁPANYAGOK INTEGRITÁSA ÉS A TERMÉKBIZTONSÁG IRÁNT.

Ezért készítjük az ORIJEN eledeleket a saját konyháinkban, ahol minden részletet a termékfejlesztéstől az alapanyagok beszerzéséig felügyelünk, ez garantálja a szigorú termékbiztonság állandó fenntartását. Nem sok kisállateledel-gyártó felel meg a világ legszigorúbb előírásainak, így a Kanadai Kormány, az Európai Unió törvényeinek – mi igen!

A konyháinkban kizárólag ORIJEN és ACANA termékeket gyártunk- nem gyártunk más vállalatoknak és nem engedjük, hogy saját termékeinket más készítse. Máshogyan el sem tudjuk képzelni, hiszünk abban, hogy Te sem

DÍJNYERTES KONYHÁK

Kanadában, Észak-Alberta szívében találhatóak a NorthStar® konyháink, melyek megfelelnek az Európai Unió legszigorúbb szabványainak, és amelyekben a Kanadai Élelmiszerbiztonsági Hivatal által jóváhagyott alapanyagokból készítjük a termékeinket. Hiba nélkül teljesítik a küldetésünket, hogy az állatimádók bizalmát megnyerjük, bárhol is éljenek a Földön.

DÍJNYERTES KONYHÁK

Bővebben

NEM BÉRGYÁRTUNK

Kizárólag ORIJEN és ACANA termékeket készítünk. Ez azt jelenti, hogy nem gyártunk más cégeknek, és nem engedjük, hogy saját termékeinket más állítsa elő. Másképpen el sem tudnánk képzelni, hiszünk abban, hogy Te sem.

NEM BÉRGYÁRTUNK

Bővebben

SAJÁT LEVÉBEN, GŐZBEN FŐZVE

Azért, hogy megőrizzük az alapanyagok természetes tulajdonságait, a friss húsokat gőzben főzzük meg alacsony hőmérsékleten (90°C) a saját természetes levükben víz hozzáadása nélkül.

A legtöbb hagyományos száraztáp magasan feldolgozott alapanyagokból készül, mint például húslisztek és kukoricaliszt. A por alakú alapanyagok nedvességtartalma alacsony, ezért olcsón szállíthatók, tárolhatók hűtés nélkül hónapokig (a húslisztek cca. 5 % nedvességet tartalmaznak).

A friss alapanyagok természetes nedvességtartalma miatt, nem szükséges víz hozzáadása a gyártás során. Szemben a porokból készült termékek esetében, ahol nagy mennyiségű víz kell a termék előállításához.

SAJÁT LEVÉBEN, GŐZBEN FŐZVE

Bővebben

VALÓDI GYÁRTÓ VAGY MARKETINGVÁLLALAT?

Számos márka marketingvállalatok tulajdonában van, akik kiszervezik a gyártást egy bérgyártónak. Ezt honnan tudhatod meg?

  • Marketingvállalat: ha a zsákon az olvasható, hogy „gyártva xy részére” (made for; produced for) vagy „xy cég forgalmazza (distributed by), illetve „xy engedélyével forgalmazva” (distributed under licence by), akkor a terméket egy marketingvállalat készítette a csomagoláson gyártóként feltüntetett céggel.
  • Valódi gyártó: ha csomagoláson az olvasható, hogy a „xy gyártotta” (made by /produced by), akkor a márkatulajdonos és a gyártó is egy vállalkozás.

A Champion Petfoods LP az ORIJEN és az ACANA márka tulajdonosa, megalkotója és gyártója is egyben. Saját konyhánkban készítjük el a saját imádott termékeinket.

VALÓDI GYÁRTÓ VAGY MARKETINGVÁLLALAT?

Bővebben
BA-icon-small
BIOLOGICALLY APPROPRIATE™
FRISS, HELYI ALAPANYAGOK
NO-icon-small
NINCS BÉRGYÁRTÁS