Orijen

Kutya

Macska

Konyháink

Díjaink

Webáruház

Fórum


A DÍJNYERTES NORTHSTAR® KONYHÁINK

A CÉLUNK AZ, HOGY AZ ÁLLATIMÁDÓK MEGBÍZZANAK BENNÜNK MINDENHOL, A TE BIZALMADNÁL NEM LÉTEZIK NAGYOBB DOLOG SZÁMUNKRA.

Ezért szenvedélyesen betartjuk a termékeink tápanyag-integritására, minőségére és biztonságára vonatkozó legszigorúbb nemzetközi szabványokat. Valójában a kiváló termékeink hírneve már több mint negyed évszázados. A minőségbiztosítás iránti elkötelezettségünk minden szintre kiterjed, ennek fő területei:

TÁPANYAG-INTEGRITÁS

TERMÉKELLENŐRZÉS A HELYSZÍNEN

A Kutatási és Innovációs Központunk kidolgozott egy kifinomult módszer, mely segítségével alapanyagaink és termékeink tápanyagainak tulajdonságait ellenőrizhetjük.

TÁPANYAG-INTEGRITÁS

TERMÉKELLENŐRZÉS A HELYSZÍNEN

Bővebben

TERMÉKBIZTONSÁG

MEGFELEL MINDEN NEMZETKÖZI ELŐÍRÁSNAK

A gazdik legmagasabb elvárásainak akarunk megfelelni, ezért a Northstar® konyháink az összes nemzetközi élelmiszer-biztonsági követelményt teljesítik, beleértve az Európai Unió és a Kanadai Élelmiszer-biztonsági Hivatal (CFIA) előírásait is.

TERMÉKBIZTONSÁG

MEGFELEL MINDEN NEMZETKÖZI ELŐÍRÁSNAK

Bővebben

NYUGALMAT BIZTOSÍTUNK

SENKI SEM GYÁRT ÍGY, MINT MI

Napjainkban a legtöbb ún. ’holisztikus’ és ’speciális’ kisállateledel-márka marketingvállalatok tulajdonában, akik nem saját maguk gyártják a termékeiket.

Az ilyen típusú vállalatoknak nincsenek saját gyárai, saját alapanyagai, se kutatási központjai, ezért képtelenek saját termékeiket legyártani.

Elég gáz ezt az utat követni.

A Champion-nál, nem gyártunk más cégnek, és nem engedjük, hogy termékeinket máshol készítsék. Másképpen el sem tudjuk képzelni. Hiszünk abban, hogy Te sem.

NYUGALMAT BIZTOSÍTUNK

SENKI SEM GYÁRT ÍGY, MINT MI

Bővebben
BA-icon-small
BIOLOGICALLY APPROPRIATE™
FRISS, HELYI ALAPANYAGOK
NO-icon-small
NINCS BÉRGYÁRTÁS