Orijen

Kutya

Macska

Konyháink

Díjaink

Webáruház

Fórum


AZ INNOVÁCIÓ IRÁNTI ELKÖTELEZETTSÉGÜNK SOHASEM VOLT ERŐSEBB.

A BIOLOGICALLY APPROPRIATE™ KUTATÁSI ÉS INNOVÁCIÓS KÖZPONTUNK A NORTHSTAR® KONYHÁINK MELLETT TALÁLHATÓ. AZ ULTRAMODERN KÖZPONT A DÍJNYERTES TERMÉKEINKET FEJLESZTI FOLYAMATOSAN.

A BAFRINO Kutatási és Fejlesztési Központunk a legkifinomultabb laboratóriumi technológiával van felszerelve, az iparágban meghatározó innovációk létrehozása az egyik célja. A központ erősíti az elkötelezettségünket a fejlesztések iránt, különösen, ami a Biologically AppropriateTM (Biológiailag Megfelelő), Fresh Regional Ingredient (Friss, helyi alapanyagok) és Never Outsourced (Nincs bérgyártás) (BAFRINO) mandátumunkat illeti. A fejlesztések négy területre összpontosítanak:

BIOLOGICALLY APPROPRIATE™ TERMÉKFEJLESZTÉS

Illeszkedve a folyamatos innováció iránti szenvedélyünkhöz, a BAFRINO Központ biztosítja a stabil technológiai hátteret a díjnyertes Biologically Appropriate™ kutya-és macskaeledeleink állandó továbbfejlesztéséhez.

BIOLOGICALLY APPROPRIATE™ TERMÉKFEJLESZTÉS

Bővebben

FRISS HÚS TECHNOLÓGIÁK

A BAFRINO Központ kifejlesztette a alacsony hőmérsékletű húselválasztás szabadalmaztatott technológiáját, amely lehetővé teszi, hogy még több friss húsból készítjük termékeinket, ezáltal jelentősen javult az ízletesség, és még közelebb kerültünk az Anyatermészet által biztosított táplálékhoz.

FRISS HÚS TECHNOLÓGIÁK

Bővebben

TERMÉSZETES ÍZEK KIFEJLESZTÉSE

A BAFRINO Központ a legmodernebb fagyasztva szárító és hidrolizáló berendezésekkel van felszerelve. Segítségükkel fejlesztünk természetes íz-és illatfokozókat ugyanazokból a friss húsokból, májakból és bendőkből, melyekből az ORIJEN termékek készülnek. A célunk az, hogy kedvenceink hasonlóan élvezzék a táplálkozást, mint mi emberek.

TERMÉSZETES ÍZEK KIFEJLESZTÉSE

Bővebben

TÁPANYAGOK TESZTELÉSE ÉS VALIDÁLÁSA

A BAFRINO Központ ellenőrzi, hogy az alapanyagaink, a gyártási folyamat és a termékeink minőségi, táplálkozási és technikai paraméterei megfelelnek-e az előírt követelményeknek. Kizárólag ez garantálhatja, hogy kielégítsük a vásárlóink magas elvárásait.

TÁPANYAGOK TESZTELÉSE ÉS VALIDÁLÁSA

Bővebben
BA-icon-small
BIOLOGICALLY APPROPRIATE™
FRISS, HELYI ALAPANYAGOK
NO-icon-small
NINCS BÉRGYÁRTÁS