Orijen

Kutya

Macska

Konyháink

Díjaink

Webáruház

Fórum


EGY RAGYOGÓ CSILLAG AZ INNOVÁCIÓ EGÉN

A SARKCSILLAG (NORTHSTAR) MOZDULATLANUL ÁLL AZ ÉJSZAKAI ÉGBOLTON, AZ EGÉSZ ÉSZAKI ÉGBOLT KÖRÜLÖTTE KERING.

A Sarkcsillag jelképezi a Kanadában található konyháinkat, a kiválóság jelzőfényeit az iparágunkban. Kanada legfejlettebb kisállateledelt készítő NorthStar® konyháit úgy építettük meg, hogy elősegítse Biologically Appropriate küldetésünket.

A világ legjobb kutya-és macskaeledelét akarjuk gyártani, ezért a NorthStar® konyháinkat a legmodernebb, szabadalmaztatott friss hús feldolgozó technológiákkal szereltük fel, melyek lehetővé teszik, hogy termékeink lényegesen több friss húsból készüljenek, mint más márkák.

A konyháinkban kizárólag ACANA és ORIJEN termékeket készítünk, nem gyártunk más termékeket vagy saját márkás kisállateledeleket. Másképpen el sem tudnánk képzelni és hiszünk abban, hogy Te sem.

FONTOS A KÜLDETÉSÜNK

A küldetésünk három alapköve - Biologically Appropriate, a Friss, helyi alapanyagok és a Nincs bérgyártás – különböztet meg minket más gyártóktól, továbbá irányt mutat a díjnyertes konyháink tervezésében és a termékeink fejlesztésében.

 • 1. BIOLOGICALLY APPROPRIATE™

  STATE-OF-ART KONYHÁINK ÉS AZ INNOVÁCIÓS KÖZPONTUNK ÁLLNAK A DÍJNYERTES TERMÉKEINK HÁTTERÉBEN.
  A szabadalmaztatott, state-of-art, friss húsokat feldolgozó technológiák lehetővé teszik, hogy termékeink lényegesen több friss húsból készüljenek, mint bármelyik kutya-vagy macskaeledel a világon. A díjnyertes konyháink és a kutatási központunk áll az ORIJEN és az ACANA kiemelkedő minőségének hátterében.

  Folyamatosan és szenvedélyesen fejlesztjük a feldolgozás technológiáit, a táplálkozás-tudományt és a kutatási képességünket azért, hogy megfeleljünk a Biologically Appropriate mandátumunknak, és az ORIJEN termékekkel a lehető legközelebb kerüljünk a kutyák és a macskák természetes étrendjéhez, továbbá szilárdan meg akarjuk őrizni a globális vezető pozíciónkat a kisállateledel-iparágban.

 • 2. FRISS, HELYI ALAPANYAGOK

  A BIOLOGICALLY APPROPRIATE™ TERMÉKEINK ALAPJAI A FRISS HÚSOK
  A konyháinkban több mint 50 különféle friss halat, vörös és baromfihúst dolgozunk fel, és közel ilyen számú beszállítóval állunk kapcsolatban.

  A friss alapanyagok kezelése, főzése és a tápszemcsék szárítása az ORIJEN egyedülálló hústartalmának megfelelően lett kifejlesztve (az összes alapanyag emberi fogyasztásra alkalmas állatokból származik- ez ritkaságszámba megy a száraztápgyártók között

  Magyarán, a konyháink, a friss húsaink és belsőségeink páratlanok a kisállateledel-iparágban, nincs még hasonló termék sem a piacon!

 • 3. NINCS BÉRGYÁRTÁS

  A DÍJNYERTES KUTYA-ÉS MACSKAELEDELEINKET A SAJÁT KONYHÁINKBAN KÉSZÍTJÜK TÖBB MINT NEGYED ÉVSZÁZADA.
  Sohasem szervezzük ki a gyártást - nem gyártunk másnak, és nem engedjük, hogy bárki más gyártsa a termékeinket. Egyetlen észak-amerikai gyártó sem képes erre a kötelezettségvállalásra.

  Mi terveztük és építettük a saját konyháinkat, mi alkottuk meg és gyártjuk a saját termékeinket, ezért tudhatod biztosan, honnan származik kedvenced tápláléka.

BA-icon-small
BIOLOGICALLY APPROPRIATE™
FRISS, HELYI ALAPANYAGOK
NO-icon-small
NINCS BÉRGYÁRTÁS